Vítejte

Vítejte

pondělí 22. května 2017

Recepty - co funguje


Výsledek obrázku pro keto mealsV sekci recepty budu dávat občas tipy na jídla, která jsme doma vyzkoušeli nebo pravidelně vaříme. Nebudou to žádné horké novinky. Svět denně chrlí stovky nových a "nových" receptů na ta zaručeně nejlepší, nejchutnější, nejzdravější, nejlevnější, nejrychlejší...a jiná "ší" jídla, takže co zde vyvěsím, beztak bude jen variace na něco, co už existuje.

Proč to tedy dělám? Protože i tak může mít inspirace ke zde probíraným tématům smysl. Také nebudu muset neustále odpovídat na otázky: "Hele a co jako jíš?".
Kdo ví, třeba si tady nakonec sestavíme jakousi LCHF či Keto kuchařku po česku. :-)
Jde mi o to vám ukázat, že jíst jinak než "konvenčně" ještě nemusí znamenat, že se neustále musíte omezovat, že je to nuda a dokola točíte to samé. Na druhou stranu, opravdu máme tak bohaté jídelníčky? Zkuste si vypsat jídla za poslední 2-3 měsíce (kratší doba totiž vypadá rozmanitě). Já to udělala a zjistila jsem, že vlastně točím dokola pár jídel. Někdo potřebuje neustálou obměnu, změnu a inspiraci. Jiný rád to "to svoje". Ani jedno není dobře nebo špatně. Každý jsme jiný. Pokud jídla, která dokola točíte jsou z celkového pohledu pro vaši potřebu vyvážená a dodají tělu vše, oč žádá, klidně točte svůj "top 10/100...".
Budete- li mít sami odzkoušené tipy, klidně se na mě obraťte formou mailu či na fb stránce Doktorka v ofsajdu a já ráda vyzkouším a pak sem přidám další kousky do sbírky.

Dnes jen malá obrázková inspirace posbíraná na internetu. Jsou to low-carb, více keto jídla.

Výsledek obrázku pro keto meals Výsledek obrázku pro keto meals

Výsledek obrázku pro keto meals   Výsledek obrázku pro keto meals  

Výsledek obrázku pro keto meals Výsledek obrázku pro keto meals

Výsledek obrázku pro keto meals   Výsledek obrázku pro keto meals 

Výsledek obrázku pro keto meals  Výsledek obrázku pro keto meals

Výsledek obrázku pro keto meals         Výsledek obrázku pro keto meals

Výsledek obrázku pro keto meals  Výsledek obrázku pro keto meals

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pište prosím slušně a konstruktivně. Děkuji